Wat kan ik voor jou betekenen?

BrasaLifeChangeClub online kennisplatform & online GOO business academy helpt de ambitieuze en ondernemende wereldvrouw met het vinden van haar passie en levensdoel op haar levensreis naar persoonlijke groei en succes. Als Happy ID Coach besteed ik aandacht aan de binnenkant, jouw ware identiteit en jouw innerlijke gift, dat bestaat uit jouw passie, power en potentieel. Maar het belangrijkste van alles is, dat ik je gaande weg coach als ervaringsdeskundige naar het waarmaken van je dromen met jouw maximale potentieel. Brasa is het Surinaamse woord voor een open en liefdevolle omarming. Ik omarm je met Brasa liefde en wil samen met jou de belemmeringen aanpakken die jou in de weg staan om de beste versie van jezelf te worden op eigen innerlijke kracht.

We gaan voor een echte lifechange en transformatie dat zorgt voor een energie boost, helderheid, focus en de juiste sturing voor in jouw business & leven.

Waarom focus ik mijzelf als coach op de ambitieuze en ondernemende wereldvrouw met een interculturele groeimindset?

Waarom ik mijzelf op deze typische ondernemende vrouw focus, is omdat zij altijd bezig is met het verleggen van haar grenzen en sluit ze vaak compromissen in het belang van anderen. Ook kan ik mijzelf als coach goed verplaatsen in de rol die de interculturele wereldvrouw dagelijks met zich meedraagt en haar vanuit mijn persoonlijke ervaringen, expertise en interculturele- & migrantenachtergrond verder onderweg professioneel begeleiden en supporten naar haar eigen levensdoel.

De interculturele wereldvrouw is door haar manier van leven flexibel en open minded. Echter, vraagt dit veel van haar levensenergie en haar eigen levensdoel. Dit is de reden dat ik als mijn doelgroep ambitieuze ondernemende wereldvrouwen coach, wereldvrouwen die het verschil maken en een bijdrage willen leveren aan de wereld.

Hoe doe ik dat?

Vanuit het prachtige groene Brabantse-landschap neem ik je mee in de reis van je leven. Ik coach op spirituele bewustwording van je belemmerende overtuigingen in je persoonlijke groei. Deze belemmeringen kunnen bijvoorbeeld komen door cultuurpatronen, waardoor je vastzit in de flow van je levensenergie, balans en succes.

Ik zal je helpen om op eigen innerlijke kracht en met de juiste mindset jezelf te bevrijden, zodat je in actie komt om je dromen te gaan verwezenlijken.

Ik coach moeders en dochters door de verbinding met jezelf te zoeken in plaats van de verschillen. We zijn tenslotte allemaal energetische wezens die met elkaar in verbinding staan. En het belangrijkste is dat ik je vanuit liefde naar het gewenste droomdoel van jou verlangen zal coachen. Dit doe ik met behulp van de bewezen BRASA-methode en het 5M-Master groeiplan. Dit houdt onder andere in:

  • deel uitmaken van een online groep- en/of coaching traject
  • jouw beste-ik versie worden door middel van een transformatie workshop
  • openstaan voor het 5M-weekend. Een prachtige ontdekkingsreis waar zelfliefde en zelfreflectie centraal staat in het Brabantse landschap. Geen gezweef, maar wel tijd voor jezelf en térug gaan naar jezelf (zonder afleidingen van buitenaf)
  • toegangsmogelijkheid tot de (Grenzeloos Online Ondernemen) GOO Business Academy met business support, -trainingen en -tools bij het opzetten van een online dienst/product vanuit jouw maximale potentie gecreëerd
  • gratis lid worden van de Facebook vrouwencommunity ‘Grenzeloos Online Ondernemen’.

Wil je hier meer van weten? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor een gratis 30 minuten SuccesScan gesprek.

E-mail: brasa@shirleydeekman.nl


Wat kunnen belemmerende overtuigingen zijn die een rol spelen in jouw leven?

We hebben allemaal onze bagage van het verleden wat we met ons mee nemen. Net zoals in een koffer zit er bagage die we wel en misschien wel niet meer nodig hebben. Ik ga je helpen om de inhoud van jouw bagage die je belemmert lichter te maken, zodat je naar jouw next level succes kunt groeien.

Ben jij er klaar voor?

Ben jij er klaar voor om in beweging te komen, je zelf verder te ontwikkelen en je dromen na te jagen? Blijf niet langer wachten, want life is too short en een dag heeft maar 24 uren!

Ben je er nog niet klaar voor omdat angst je belemmert? Dan ga ik je helpen om in kaart te krijgen wat jou heeft belemmerd in jouw groei.

Je hebt van niemand toestemming nodig om het leven te leven wat je wilt leven. Als ik het kan, kun jij het zeker, want het is je geboorterecht.

In ons bedrijfsnaam BrasaLifeChange, zit het Surinaamse woord Brasa – omarm(NL)/embrace(EN)/abrazo(ES – de verandering in je leven, dat de startfase van jouw groei aangeeft op jouw levenspad.

Neem contact met me op via de mail en dan plannen we samen een gratis SuccesScan gesprek in voor jou.
Fijn om je dan te verwelkomen in de vrouwencommunity van gelijkgestemden ambitieuze en ondernemende iwereldvroouwen met een passie, missie en levensdoel.

Alleen kom je misschien sneller, maar samen komen wij veel verder.

If You want to go fast, go alone.
If you want to go far, go together.
(Afrikaans spreekwoord)

>