Delen van inzichten geeft meer ruimte om gebeurtenissen vanuit diverse invalshoeken te bekijken en te beleven. De positieve, maar ook discrete manier waarop Shirley luistert geeft maakt mijn verhaal waardervoller, de reacties maken het luchtiger, soms kan er gelachen worden wat het nog luchtiger maakt. Maar ook de overeenkomsten, ik ben niet de enige die tegen cultuurissues aan loopt, dat maakt me bewuster. De volgende keer ben ik niet gelijk van mijn stuk gebracht maar kan ik het dankzij de input van de andere in een ander perspectief zien.

Shirley is een motiverende spreker die wil ontdekken waar jou kracht zit en hoe je deze kunt inzetten in het dagelijkse leven

Shirley is een energiek persoon, betrouwbaar, discreet en committed om te zoeken naar oplossingen. Ze weet vanuit haar culturele achtergrond ook een speciale energie te geven als geborgenheid en tegelijk in een gezellige setting. Een energie waar emoties mogen zijn. Deze energie wordt omarmt en een levensles die je kan verrijken. Shirley heeft de juiste afstand en betrokkenheid om dit inzicht te brengen.

Ik zou zeker haar programma aan bevelen aan vrouwen.

[BTEN id="463"]

You Might Also Like...

>