Me : Zeg Ja, tegen jouw IK-persoon, dan kan niemand Nee tegen jou zeggen.
Myself: Omarm jezelf met liefde en zorg goed voor jezelf.
My Life: Claim jouw geboorterecht en ontwerp jouw droomleven, Yeaah.
My Mission: Vanuit jouw overvloed en missie volg je jouw levenspad.
My Legacy: De legacy die je leeft en ook wat je achterlaat in de wereld. Jouw sporen, jouw boodschap enz. voor de volgende generatie.

Happy Legacy Flow Coaching

Wat kan ik voor jou betekenen?
HappyLegacyFlow-coaching helpt o.a. ambitieuze ondernemende wereldvrouwen, die vaak een migratieachtergrond hebben, met het vinden van hun levensdoel, de reis naar persoonlijke groei en succes.
Maar het belangrijkste van alles is, ik zal je coachen als ervaringsdeskundige naar het waarmaken van je dromen. BRASA is het Surinaamse woord voor een open en liefdevolle omarming. B.R.A.S.A. is tegelijk ook mijn gebruikte Believe-Reset-Accept-Search-Action groeimindset methode om in je kracht te staan. Ik omarm je, en wil samen met jou de belemmeringen aanpakken die jou in de weg staan om de beste versie van jezelf te worden op je eigen innerlijke kracht en het goud wat je elke dag meedraagt.
We gaan voor een echte liefdevolle lifechange die voor échte energieflow en de juiste sturing zal zorgen in jouw leven.

Waarom focus ik mijzelf als Happy ID Coach op  ambitieuze ondernemende  wereldvrouwen?
Waarom ik mijzelf op deze power wereldvrouwen focus, is omdat zij altijd bezig zijn met het verleggen van hun grenzen en het sluiten van compromissen. Ook kan ik mijzelf als coach goed verplaatsen in de rol die deze wereldvrouwen dagelijks met zich meedragen en ze hierdoor vanuit persoonlijke ervaringen bijstaan.
Ondernemende wereldvrouwen zijn door hun manier van leven flexibel en open minded. Echter, vraagt dit veel van hun levensenergie en hun eigen levensdoel of droomverlangen. Dit is de reden dat ik als doelgroep o.a. ambitieuze ondernemende wereldvrouwen coach, de wereldvrouwen die het verschil maken en een bijdrage willen leveren aan de wereld vanuit hun eigen happy legacy flow.

Hoe doe ik dat?
Vanuit het prachtige groene Brabantse-landschap neem ik je mee in de reis van je leven. Ik coach op spirituele bewustwording van je belemmerende overtuigingen in je persoonlijke groei. Deze belemmeringen kunnen bijvoorbeeld komen door cultuurpatronen, waardoor je vastzit in de flow van je levensenergie, balans en succes.
Ik zal je helpen om op eigen innerlijke kracht en met de juiste groeimindset jezelf te bevrijden, zodat je in actie zult gaan komen om je dromen te gaan verwezenlijken.

Ik coach wereldvrouwen die met en tussen verschillende culturen leven door de verbinding met zichzelf te zoeken in plaats van de verschillen. En het belangrijkste is dat ik je vanuit liefde naar het gewenste droomdoel van jou verlangen zal coachen. Dit doe ik met behulp van de bewezen HappyLegacyFlow-methode. Dit houdt onder andere in:
– deel uitmaken van de Happy Legacy online community
– jouw beste-ik versie worden door middel van een transformatie workshop
– openstaan voor een Happy Legacy Flow-weekend van jouw Me-MySelf-MyLife-MyMission identiteit. Een prachtige ontdekkingsreis waar zelfliefde en zelfreflectie centraal staan in het Brabantse landschap. Geen gezweef, maar wel tijd voor jezelf en térug gaan naar jezelf (zonder afleidingen van buitenaf).

Wat kunnen belemmerende overtuigingen zijn op je levenspad die een rol spelen in jouw leven?

We hebben allemaal onze bagage van het verleden wat we met ons mee nemen. Net zoals in een koffer zit er bagage die we wel en misschien wel niet meer nodig hebben. Ik ga je helpen om de inhoud van jouw bagage die je belemmert lichter te maken, zodat je naar jouw next level kan groeien.

Ben jij er klaar voor?
Ben jij er klaar voor om in beweging te komen, je zelf verder te ontwikkelen en je dromen na te jagen? Blijf niet langer wachten, want life is too short!

Ben je er nog niet klaar voor omdat angst je belemmert? Dan ga ik je helpen om in kaart te krijgen wat jou heeft belemmerd in jouw groei. Dit doe ik 1-op-1 met jou een HappyLegacyScan gesprek voeren om jouw persoonlijke blauwdruk te vormen.
Je hebt van niemand toestemming nodig om het leven te leven wat je wilt leven. Als ik het kan, kun jij het zeker, want het is je geboorterecht. Brasa (omarm) de verandering in je leven voor de volgende stap.
Neem contact met me op via de mail brasa@shirleydeekman.nl, dan plannen we samen een gratis 30 minuten HappyLegacyScan gesprek in voor jou.

>