Hi Shirley, volg sinds september/oktober je sessies.

Zat in een negatieve flow waar ik graag uit wilde. De meetings met jou hebben mij geleerd een meer positieve mindset te hebben.

Op het werk had ik wat moeite met de negatieve energie van mensen om mij heen. Ik heb geleerd open minded te zijn, op zoek te gaan naar overeenkomsten in plaats van mij te focussen op de verschillen. Daarbij heb ik gemerkt dat negatieve energie omslaat naar het positieve.

Op het gebied van aandacht voor mijzelf heb ik door het bijwonen van jouw sessies gemerkt dat ik negatieve overtuigingen,die ik in de loop der jaren heb opgebouwd kan ombuigen naar mogelijkheden en kansen. Alles is mogelijk als ik dat wil.

Shirley draagt van nature energie uit. Het werkt erg aanstekelijk en dat is terug te zien in de sessies. Er wordt ingegaan op serieuze onderwerpen, maar daarnaast is er ook ruimte om te lachen. Ze geeft inzichten vanuit haar referentiekader en achtergrond en neemt deze ook mee als antwoord op hulpvragen vanuit de groep. Ook 1 op 1 werkt het prettig. Shirley neemt de tijd om te helpen doorgronden waar de knoop zit en hiermee aan de slag te gaan.

Ik raad het programma zeker aan andere vrouwen die aan de slag willen met zichzelf

[BTEN id="463"]

You Might Also Like...

>